Sortland Jazzfestival 2014 – Billettinformasjon

Billetter til Sortland Jazzfestival 24. – 27. september forhåndskjøper du her på vår hjemmeside! Klikk deg inn på programsiden og velg hvilket arrangement du ønsker å kjøpe billett til. Du betaler med kort og får billetten på epost.

Billetter kan også kjøpes fysisk i Kulturfabrikken på Sortland, eller i døra før konsertstart. Hvis du har en smarttelefon kan du også laste ned eBillett-appen og få billett(er) direkte på mobil. eBillett har en egen app som kan lastes ned fra App Store eller Google Play – velg Kulturfabrikken Sortland

Festivalpass 2014
Festivalpass for 2014 er nå utsolgt.  Festivalpassene gir inngang til samtlige arrangementer, men inkluderer ikke mat eller reise med hurtigruten. Når du som festivalpassinnehaver ankommer din første konsert under årets festival veksler du inn ditt festivalpass (papir) mot et eget festivalpasskort og armbånd som du bruker på resten av festivalen.

To konserter på årets festival har nummererte sitteplasser – Hekla Stålstrenga og Anne Grete Preus. På disse konsertene er det avsatt et eget oppmerket seteområde for dere som har festivalpass. Festivalpassinnehavere må møte opp på konsert senest 15 minutter før konsertstart for å sikre seg plass.

Her finner du full oversikt over programmet til årets festival.

RJB bilde

X