Etterjobbjazz: Picidae

picidaeOnsdag 24. september åpner Sortland Jazzfestival med Etterjobbjazz på Ekspedisjonen. Først ut denne uken er Picidae ble i sin tid startet i Kristiansand da Eirik Dørsdal og Sigrun Tara Øverland studerte sammen i sørlansdbyen. Siden den gang har begge bodd mange plasser og Øverland endte omsider i Vesterålen!

Nå gleder Picidae seg til å spille for sitt nye hjemmepublikum i Vesterålen. Det skjer på jazzfestivalen onsdag på Ekspedisjonen.

Picidae er en duo av det nedstrippede slaget, som leverer trylletoner på løpende bånd.  Instrumentene er bl.a. lyre, autoharpe og gitarer, trompet, kalimba, elektronikk og vokal.  Picidae har gitt ut ep‐en, “yesmakemedream”  og har spilt konserter i Norge, Sverige og Italia på sære steder som mausoleer, gamle fabrikker og bunkere, men også gallerier, kirker, festivaler og klubber.

Duoen jobber innenfor en musikkstil som drar tankene mot middelalder‐hymner og renessansemusikk, men musikken er likevel poppa. Samtidig har de også relasjoner mot elektronisk musikk og jazz.

Til etterjobbjazz disker Ekspedisjonen opp med en smakfull og rimelig jazzmeny.
Under onsdagens konsert får du egg- og bacon-quiche .
Torsdag er det gulasjsuppe som står på jazzmenyen, og lørdag er det vegetarlasagne. Prisen er kun kr 65.

Tid: Ondag 24. september kl 16:30
Sted: Ekspedisjonen
Pris: 120

X